Vrijwilligerswerk

Steek de handen uit de mouwen en beleef een nieuwe cultuur op unieke wijze!

Wil je graag naar het buitenland maar wil je weg van de schoolbanken? Wil je maatschappelijk bijdragen en proeven van een werkervaring? Wil je je capaciteiten inzetten om een lokale organisatie ondersteunen? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou!

Programma beschrijving

De hoofdbrok van ons vrijwilligerswerkaanbod bevindt zich in de sociale sector. Echter, het aanbod hangt van bestemming tot bestemming af. In EcuadorZuid-Afrika en Vietnam is het een reeds vaststaand project waarin je meedraait. Thailand en Paraguay bieden daarentegen meer verscheiden projecten of organisaties aan om je plaats in te vinden. In Spanje en Frankrijk willen ze naargelang jouw voorkeur een geschikte vrijwilligersfunctie zoeken; hetzij welke sector. 

Bekijk de brochure voor meer informatie.

Wanneer moet ik mij inschrijven?

Als je in de zomer vertrekt, dien je je in te schrijven voor 1 maart. Ben je net na deze datum op deze pagina beland? Contacteer ons zeker om te kijken wat er nog mogelijk is. Wil je graag aan onze koude ontsnappen en vrijwilligerswerk in een warm land gaan doen in de winter? Dan schrijf je je in voor 1 augustus

Voor onze partnerorganisaties dien je je 2 maanden voor vertrek in te schrijven. 

Wat zijn de mogelijkheden qua duur?

Wanneer kan ik vertrekken?

Wat zijn de leeftijdsvoorwaarden?

Wanneer moet ik mij inschrijven?