Korte Programma's

Proef het MAXIMUM van de lokale cultuur in een MINIMUM van tijd!

Heb je altijd al gedroomd om op avontuur te trekken naar het buitenland? Wil je je kortstondig onderdompelen in een gezinsleven in een ander land? Lijkt het ideale moment voor jou om dit in de zomervakantie te doen? Dan is een cultuurbad iets voor jou!

Er kunnen culturele uitstappen, typische lokale activiteiten en taallessen aangeboden worden en in sommige landen zal je zelfs les kunnen volgen in een secundaire school. Maar  het is de bedoeling dat je van het dagdagelijkse leven proeft en ook een deel zelfstandig zal instaan voor je eigen planning. Uiteraard kunnen de mensen ter plaatse je hierbij helpen (je gastgezin, counselor en lokale vrijwilligers bijvoorbeeld).

Mogelijke bestemmingen

Taalbad

Haal in een MINIMUM van tijd het MAXIMUM uit een taalonderdompeling

Denk je dat je een talenknobbel hebt of wil je er juist een verwerven? Wil je het leren van een taal koppelen aan het verdiepen in een andere levenswijze? Wens je kort taalkennis te vergaren? Dan is een taalbad iets voor jou!

SPAANS IN ARGENTINIË
Net zoals in Spanje zal je ook tijdens dit programma in een gastgezin verblijven. Jij krijgt de uitverkoren kans om niet alleen professionele taalles te verkrijgen op een deskundige taalschool, maar om ook de cultuur op te snuiven op een gewone secundaire school. Dit valt in de zomervakantie.

Dit YFU-programma duurt 2 maanden.
Vanaf 15 jaar

Wat zijn de mogelijkheden qua duur?

Wanneer kan ik vertrekken?

Wat zijn de leeftijdsvoorwaarden?

Wanneer moet ik mij inschrijven?

Populaire programma's