Kalender infosessie

Ben jij jong en op zoek naar een uitdaging? Spreekt het onbekende jou aan? Lijkt een buitenlands avontuur écht iets voor jou? Met YFU ben je alvast aan het juiste adres: met onze persoonlijke aanpak ondersteunen we zowel student als ouder voor, tijdens en na de uitwisseling.

Op onze infosessies kunnen jullie kennis komen maken met onze organisatie en werking. We bespreken uitvoerig de verschillen tussen school- en speciale programma's, cultuur- en taalbaden, vrijwilligerswerk en collegeprogramma's.

De infosessies starten om 20.00 uur. De sessies in het begin van de maand vinden online plaats, die op het einde van de maand gaan fysiek op het kantoor in Mechelen door (afhankelijk van de corona-situatie). Je krijgt via e-mail de link toegestuurd als je online komt, voor de fysieke sessies is het adres: Frans Halsvest 92, 2800 Mechelen.

Passen deze data niet voor jou of wil je rustig al je vragen kunnen stellen, aarzel dan niet om een persoonlijke afspraak te maken! Dit kan zowel online als fysiek. Mail naar outbound@yfu.be om een afspraak te maken en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Infosessie data

De volgende infosessie's zijn op:

7 september 2022
22 september 2022
5 oktober 2022
20 oktober 2022
9 november 2022
22 november 2022
7 december 2022

Schrijf je hieronder in voor een van onze infosessies

Persoonlijke informatie

Adres

Contactgegevens

Contactgegevens ouders

Wanneer wil je erbij zijn?*

Ik heb interesse in de landen:

In welk jaar zou je op uitwisseling willen?*

Hoe ben je bij YFU terecht gekomen?*

Overige vragen en/of opmerkingen

Er ging iets mis. Gelieve je gegevens hierboven na te kijken.