Cropped 2915 paraguaydenmark 2016 volunteerphilip sunshinejesuitruins

Kalender infosessie

Ben jij jong en op zoek naar een uitdaging? Spreekt het onbekende jou aan? Lijkt een buitenlands avontuur écht iets voor jou? Met YFU ben je alvast aan het juiste adres: met onze persoonlijke aanpak ondersteunen we zowel student als ouder voor, tijdens en na de uitwisseling.

Op onze infosessies kunnen jullie kennis komen maken met onze organisatie en werking. We bespreken uitvoerig de verschillen tussen school- en speciale programma's, cultuur- en taalbaden, vrijwilligerswerk en collegeprogramma's.

Info sessie data

Omwille van het coronavirus, kunnen er momenteel geen fysieke infosessies plaatsvinden. Wij blijven jullie echter graag informeren vandaar dat wij onze info sessie's nu digitaal houden. 

De volgende info sessie's zijn op:

4 augustus
1 september
6 oktober
3 november
1 december

Past deze datum niet voor u, aarzel dan niet voor het aanvragen van een persoonlijke (online) afspraak of kijk hier voor latere data.

Liever een persoonlijke afspraak maken?

Via Skype kan je een online afspraak inplannen. Vind je het fijner om een persoonlijke afspraak te maken om al jou vragen te stellen? Of vind je het op deze manier gewoon makkelijker? Stuur ons dan een mailtje om te bekijken wanneer we een afspraak kunnen inplannen. Wij sturen jou een bevestiging en aanmeldgegevens.

Opmerking: er wordt per afspraak 1u gerekend maar de tijd is afhankelijk van het gesprek.
Mail naar programs@yfu.be om een afspraak te maken.

Schrijf je hieronder in voor een van onze info sessies

Persoonlijke informatie

Adres

Contactgegevens

Contactgegevens ouders

Wanneer wil je erbij zijn?*

Ik heb interesse in de landen:

Hoe ben je bij YFU terecht gekomen?*

Overige vragen en/of opmerkingen

Loading
Er ging iets mis. Gelieve je gegevens hierboven na te kijken.