Kalender infosessie

Ben jij jong en op zoek naar een uitdaging? Spreekt het onbekende jou aan? Lijkt een buitenlands avontuur écht iets voor jou? Met YFU ben je alvast aan het juiste adres: met onze persoonlijke aanpak ondersteunen we zowel student als ouder voor, tijdens en na de uitwisseling.

Op onze infosessies kunnen jullie kennis komen maken met onze organisatie en werking. We bespreken uitvoerig de verschillen tussen school- en speciale programma's, cultuur- en taalbaden, vrijwilligerswerk en collegeprogramma's.

Omwille van het coronavirus, kunnen er momenteel geen fysieke infosessies plaatsvinden. Wij blijven jullie echter graag informeren. 

Op 16 december vindt onze volgende digitale infosessie plaats om 19 uur. 

U kan zich inschrijven via info@yfu.be.

Past deze datum niet voor u, aarzel dan niet voor het aanvragen van een persoonlijke afspraak of kijk hier voor latere data. 

20 januari 2021

10 februari 2021

3 maart 2021

OF

Liever een online afspraak maken?

Via Skype kan je een online afspraak inplannen. Woon je ver van Mechelen en is het moeilijk om er op een weekavond te geraken? Heb je de regionale infosessie in jouw buurt gemist? Of vind je het op deze manier gewoon makkelijker?

Stuur ons een mailtje om te bekijken wanneer we een afspraak kunnen inplannen. Wij sturen jou een bevestiging en aanmeldgegevens.

Opmerking: er wordt per afspraak 1u gerekend maar de tijd is afhankelijk van het gesprek.

Mail naar info@yfu.be om een afspraak te maken.